Цветелина Янева купува само оригинални дрехи на едро, разбрахме, след като стана ясно колко пари са затворени в гардероба й.

Любовницата на Делян Пеевски всяка седмица отскача до Милано и други модни столици на шопинг. И ако колежките й се задоволяват с копия на дизайнерски модели, Цветелина си пазарува само оригиналите.

Черната й рокля "Версаче" струва 25 000 лева. Шапка с пера - приблизително толкова - 20 000 лв. Любимият и дизайнер е Алекзандър Маккуин. Гардеробът на фолкаджийката е пълен с нестандартните му тоалети. Най-обикновена блузка от неговата марка струва 5000 евро. Цветелина обича да пазарува на едро от скъпарските тоалети в модната му къща.

Лично Делян Пеевски й подарява дизайнерски дрехи на Жан Пол Готие. Синята рокля на Емилио Пучи е перлата в гардероба на певицата. Такава имат и световни звезди като Кайли Миноуг и Риана. Цената й не може да бъде видяна в каталозите, понеже се шие само по поръчка. Само сценичните тоалети на Янева са над сто на брой. Чалгаджийката няма навика да облича една дреха повече от веднъж.

Капризите й нямат край, но никога не остават неответни. Самата Цвети се хвали: "Гледа ме като принцеса", визирайки Пеевски. Пример за това доколко Пеевски угажда на любовницата си е фактът, че е готов да зареже нагажиментите си, за да придружи цветелина на пазар, припомнят kliuki.bg.

Друго перо в бюджета, отреден за гаджето му, отива за направата на клипове, охрана и други глезотийки. За клиповете се говори, че струват цяло състояние. Само видеото към "Влез" е глътнало 30 000 лева и е най-скъпото в поп фолка.