Според класация, публикувана в списание “Форбс”, Анджелина Джоли и Брад Пит заслужават званието най-влиятелна двойка в Холивуд. Двойката Джоли - Пит постоянно приковава вниманието на таблоидите върху себе си, без да полага каквито и да са усилия.

На второ място в рейтинга на изданието е двойката Кейт Мос - Пийт Дохърти. Супермоделът и музикантът се разделиха след шумен скандал миналото лято.

Третото място е отредено на актрисата Никол Кидман и певеца Кийт Ърбан, които през това лято за първи път ще станат родители. На четвърто място са Деми Мур и Аштън Къчър – двойката, която предизвиква сигурно най-много слухове.

Петото място заемат Том Круз и Кейти Холмс. На шесто място са Памела Андерсън и бившият приятел на Парис Хилтън Рик Соломон, с когото Памела ту се разделя, подавайки документи за развод, ту отново се събира.

Актьорът Еди Мърфи и кинопродуцентката Трейси Едмъндс се прочуха с това, че бракът им продължи само две седмици – те заемат седмото място в класацията. БГНЕС допълва, че на осмо място са актрисата Ева Лонгория и баскетболистът Тони Паркър, които се ожениха миналия юли.