Певицата била влюбена до уши в новия си съпруг Любо. С него се чувствала като ученичка. Макар малко да я е срам, признавала, че често-често се отдавали на сексуални ласки и по това приличали на днешните ученици. Силвия си спомня, че преди години не е долюбвала много-много секса, а сега го практикува всеки ден.

Кацарова разкрива без задръжки, че през последните 20 години не била толкова задоволена като жена от доскорошния си съпруг. Дори добавяла деликатно, че причината се криела в диабета, който развил Милчо Кацаров.

Последния дълги години той не я забелязвал и от това положение в края на краищата й писнало и затова без колебание разтурила 30- годишния си брак.

Силвия Кацарова стана отново булка на 57 години и се омъжи в бяла рокля като девица. На венчавката й не беше поканен Милчо. Говори се, че той вече се е пропил от мъка.

Изпълнителката на „Големият кораб минава" се познава със сегашната си половинка Любо вече от година и все още и въпреки възрастта им, между тях кипят бурни страсти, допълват от kliuki.bg.