Софи Маринова е застрашена от личен банкрут. Фолкизпълнителката сериозни дългове към познати и банки, които трудно ще бъде в състояние да върне, пише blitz.bg.

Певицата била в изключително затруднено положение, още повече че участията й са се свили сериозно. Едва през последния месец получила добри оферти, но те съвсем не били достатъчни. Само за двете си провалени сватби с бившия си любим Дачо е пръснала над 100 000 лева.

Сериозни суми отгърмели за дрешки, френски парфюми и златни дрънкулки, като синът й Дачо дори е получил златно колело, внесено от САЩ, за 10 хиляди долара. Непрекъснато нарастващите нужди на цялата й многобройна рода са друго перо, което Софи не смогва да покрива.

Тя впрегнала цялата фамилия на работа начело с родителите си бай Марин и баба Мара, които купонясват като кубинци във видеото на нейния приятел и сценичен партньор Устата „Куба либре".

Затова пък според клюката на горещата ромка й върви в любовта, тя се била хванала с млад перничанин, когото ревниво криела от чужди очи и най-вече от медиите, тъй като не приемала връзката сериозно, а като временно приключение. Клюката гласи, че тя и новият й любим се срещали тайно, но никога в дома на Софи.