Броени минути след като излезе на свобода, Ванко 1 показа, че не страда от фалшива скромност и ниско самочувствие и разкри бъдещите си творчески планове.

"Безспорно в момента съм изключително популярен, сега съм един от най-известните българи в България. Нормално е да се възползвам от тази популярност.", заяви вчера той пред насъбралите се журналисти.

Рапърът сподели, че е преживял случилото му се и вече гледа напред, като не мисли да дава допълнителна почивка на кариерата си.

"Работя по много нови качествени работи за реалната действителност в България. Новите хитове ще ги видите съвсем скоро.", обещава той.

Освен в музиката, той има оформени планове и в други сфери на културата и изкуството.

"Шоуто, което съм замислил, ще го организирам със сериозни продуценти. Ще бъде нещо от формата на Биг Брадър, но в рамките на затвора.

Автобиографичната ми книга съм я започнал, но ще я издам края на тази или началото на другата година. Там ще разкажа много неща за целия ми живот и всичко, което се е случило с мен - от детството ми до сега.", разкри творецът терзанията и амбициите си пред представителите на медиите.

"До една година в моята продукция - музиката, книгата и други, ще излязат много неща, включително и истината около мен. Няма какво да съжалявам за случилото се, животът е един.", категоричен е той.

Запитан за времето през което бе лишен от свобода, той призна, че е изпитал известни трудности зад решетките, но приятелите, които си е създал вътре и тези отвън са му помогнали да се справи благополучно с поднесеното му от живота премеждие.