На срещата с кмета на общината Георги Георгиев, която се проведе днес в пенсионерския клуб на Боженица, жителите на селото бяха единодушни, че досегашният кметски наместник Георги Василев има необходимия ръководен опит и трябва да остане на поста си. В отговор градоначалникът заяви, че и той е на същото мнение. Георги Георгиев каза, че още днес назначава Георги Василев за кметски наместник на селото.
Кметът на Ботевград благодари на жителите на Боженица за подкрепата и подчерта, че ще изпълни всички обещания, които е дал пред тях по време на предизборната кампания. Георги Георгиев увери хората, че ще продължава да работи сериозно и отговорно за благоустрояване на селото. В подкрепа на думите си той изтъкна, че Боженица е включена в проекти на общината за развитие на турзима и културата, че в селото предстои довършване на канализацията, изграждане на пречиствателна станция за питейна вода и ремонт на улици.
Георги Георгиев представи пред жителите на Боженица новоизбрания председател на Общинския съвет Йорданка Лалчева. Тя също благодари на избирателите за гласуваното доверие и обеща, че ще работи еднакво отговорно и съвестно за подобряване условията на живот във всички населени места на община Ботевград.