Виваком пусна на пазара у нас таблета Motorola Xoom. Устройството се предлага на цена от 26,90 лв. на месец с планове с включен неограничен интернет трафик.Таблетът може да бъде закупен с всички мобилни планове на оператора, но най-изгодна, според Виваком, е комбинацията с Traffic Unlimited L.

Тарифните планове Traffic Unlimited от този месец се предлагат с двойно повече включени MB на максимална скорост за два пъти по-ниска месечна такса през първите 3 или 6 месеца. Така Traffic Unlimited L ще дава 10 GB трафик на максимална скорост за 15 лв. на месец през промоционалния период.

Xoom се задвижва от двуядрен процесор Nvidia Tegra 2 и има 10,1-инчов дисплей с резолюция 1280x800 пиксела. Устройството поддържа 10 часа възпроизвеждане на 1080р видео и има HDMI порт за връзка с телевизор. Разполага още с 2МР предна камера за видеоразговори през Wi-Fi/3G/4G връзка и задна камера с резолюция 5МР, която записва и 720р видео.

Вградената памет на таблета е 32GB, наличен е и слот за флаш карта. Добавена е 1GB оперативна RAM памет. Моделът работи под управление на операционна система Android 3.0 Honeycomb.