В интервю за сп. Ева Андрей заяви, че всички знаят коя е жената до него, но самият той си е взел урок от отношенията си с Даниела и избягва да споделя.

"Имал съм много по-дълги връзки от тази, за която всички ме питат, но никой не ме е питал защо съм се разделял с онези жени. Защото никой не е знаел за тях."

Андрей продължава да настоява, че не се е развел заради изневяра и е категоричен, че е в този момент е по-добре да е щастлив и спокоен само с една жена.

Майката на Андрей вече се надява на внуци, но самият той не бърза.

"Използвах годините, в които Иван искаше да има семейство и дете, за да си отживея. Любен Дилов казва, че това, което мъжете искат на 25 години, го получават на 50. Тъжно е. А аз, което исках на 25, го получих тогава."

Сега "опосумът", както го наричат е навлязъл в друг период. Приятно му е да си стои вкъщи, да си чете, да гледа телевизия. "Не мога да се позная" - шегува се Андрей и допълва: "В момента живея в къща на 10-15 км от София. Казват, че тестът бил да издържа там през зимата. Е, аз вече изкарах на село една зима. Мисля, че ми харесва и ще поостана.

Много е приятно като излезеш сутрин, да стъпиш бос на тревата и около теб да бъде тихо. До двадесетия си рожден ден съм живял на Граф Игнатиев, след това живеех близо до Витошка, а се оказа, че шумът и навалицата въобще не ми липсват".

Андрей е дал скъпо обзаведения си апартамент в София под наем, но луксът не му липсва. "Мъжете обичат по-елементарни неща. Но аз не мога да се оплача. Човекът, с когото живея, не е претенциозен."