Заради изневери на мъжа си жената на Веско Маринов опитала да се самоубие, твърди "България Днес".Фенове на Веско, запознати до най-малката подробност с любовния му живот, твърдят, че през 2005 г. певецът бил залитнал по доста по-млада от него танцьорка, която обсипвал със скъпи подаръци.

Бившата му жена понесла тежко изневярата. Тя била образец за предана съпруга, грижела се за него като за малко дете.

До нея започнали обаче да достигат слухове за похожденията му. В началото Мария не вярвала, но започнала да усеща промяна в отношенията им. Не след дълго той й сервирал, че се разделят, което я съсипало.

Мария не могла да преживее провала в брака си. Решила, че няма смисъл да живее без любимия. Написала предсмъртно писмо. Влязла в банята с шепа силни успокоителни, които трябвало да сложат край на любовните й мъки и силното разочарование.

Бившата на Веско Маринов обаче извадила късмет, защото същия ден дъщеря им Йоана решила да се прибере по-рано в къщи. Момичето мернало предсмъртната бележка. Изпаднало в шок и се втурнало да спасява майка си.

Йоана намерила майка си да лежи безпомощна в банята. Веднага извикала Бърза помощ. До последно никой не смеел да даде прогноза дали съпругата на Веселин Маринов ще оцелее.

Последвали няколко тежки дни в реанимация, след което жената се възстановила.Всичко около трагичната история останало в тайна.