Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Веско Маринов с джип за 120 000 лв.

Веско Маринов с джип за 120 000 лв.

Веселин Маринов има ново скъпо возило. Певецът подкара джип за 120 000 лв.


Веско избра да кара Volvo XC90. От марката казват, че моделът има най-луксозния интериор на автомобил, който някога са проектирали.


Най-впечатляваща е контролната конзола със сензорен екран, подобна на таблет.


Интериорът съчетава материали като фина кожа и дърво с ръчно изработени детайли, включително лост за предавките, направен от кристално стъкло, както и шлифовани като диамант контролни бутони, пише в. "Галерия".


Освен това седалката е с ергономична форма, която прилича на гръбначния стълб на човека и има функция и за масаж.Етикети към тази новина:
Веско Маринов джипИзточник: lifestyle.bg
Посещения: 1787
Дата: 19.02.2016, 12:06

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

STIVBOT, преди 5 години
Avatar
Може да е така-може и да не е! И в двата случая-голям праз! Кристални топки, не знам какви си табла, кожи и т.н...Суета и избиване на комплекси...Като дойде оная с косата-дали ще му ги проводи в отвъдното....Както казва известен ботевградски зевзек;-"Катафалката ремарке няма!"- Ще трябва да се съглася с него, защото не съм виждал, нито чул, че някой е видял...
А цитирането на такива като "Галерия" едва ли ще повдигне авторитета на сайта....
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com