Ръководствата на КТ „Подкрепа” и КНСБ са осигурили превоз за желаещите да се включат в националния митинг, който ще се проведе в сряда /30 ноември/ от 13 часа пред Народното събрание. Автобусите тръгват в 9 часа от паркинга зад читалище „Христо Ботев”.
„В митинга могат да участва и граждани, които не са членове на синдикатите”, каза пред наш репортер Мирослав Миков, председател на КТ „Подкрепа” в Ботевград.
Националният митинг-протест на 30 ноември ще се проведе под мотото: “НЕ на промените в пенсионната реформа, орязващи правата на българските граждани и срещу отнемане на допълнителното трудово възнаграждение за придобит трудов стаж и професионален опит /клас прослужено време/”. Това съобщиха от пресцентъра на КТ "Подкрепа". Протестният лъч на КТ „Подкрепа” ще започне от Национален стадион „Васил Левски” /в 11.30 ч./ и ще премине по ул. ”Гурко” – бул. ”Васил Левски” – бул. ”Цар Освободител” до площад “Народно събрание”, където КТ „Подкрепа” заедно с КНСБ, ще проведат от 13.00 ч. протестен митинг.