През изминалите кръгове от първенствата при юношите старша възраст и мъжете, юношите не срещнаха сериозна съпротива при гостуването им в Козлодуй на местния ВК "Козлодуй" на 04.12.2011г. и го победиха за около час с 3:0/16,20,18/.
Така момчетата от Етрополе запазиха второто място в групата, само на точка след лидера Монтана и пред Ботев-Враца, Раковски-Севлиево, Козлодуй и Пирдоп.
В следващия кръг в задочен спор за второто място ще се изправят един срещу друг отборите на Етрополе и Ботев. Срещата ще се проведе  на 11.12.2011г. в спортна зала "Чавдар" в град Етрополе. С този мач се слага край на есенния полусезон при юношите. Отборът на Етрополе се намира в изгодна позиция да атакува първото място в групата, тъй като през пролетта са домакини на всички срещи.
За съжаление обаче мъжете отстъпиха своето гостуване на отбора на ВК"Град"-Белоградчик с 1:3 гейма. Етрополци взеха първият гейм и помислиха, че домакини сами ще се предадат. Това не стана и отборът на домакините обърна резултата в своя полза. Това бе и последната среща от есенния сезон при мъжете. И те, както и юношите, през пролетния ще бъдат домакини на всички срещи. Това ни дава надежди за класиране между първите два отбора, които ще спорят в  битката за влизане във Висшата лига.
Искам да използвам случая, от името на момчетата на ВК „Етрополе” и техните треньори, както и от ръководството на Клуба, да изкажем своята огромна благодарност на "Елаците-МЕД" - с.Мирково за жеста и помощта, която оказаха на състезателите. Мъжете гостуваха на 03.12.2011г. Белоградчик за среща на мъжките гарнитури и вместо да се връщат до Етрополе и на другия ден да пътуват до Козлодуй за срещата на юношите /състезателите са едни и същи и в двете гарнитури/ от  Елаците-МЕД  ни предоставиха хотелския си комплекс "Скалите" в град Белоградчик за нощувка на състезателите. Още веднъж, БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!