Фолк певицата Джена отново е на път да разбие едно семейство. Горещата пайнерка, чието име нашумя покрай раздялата на Емилия и Коко Динев, отново влезе в устите на светските хроникьори. Този път красавицата е завъртяла главата на Тони Стораро, твърдят нейни приятели.

Между сексапилната фолк дива и певецът от половин година прехвърчали искри, докато накрая двамата не се поддали на влечението си един към друг. На рождения ден на изпълнителката 3-ти юли Стораро бил първият, който я поздравил за празненството. Нещо повече, звездата от „Диапазон рекърдс", лично присъствал на нейно участие в провинцията, а и тя самата неведнъж удостоявала с внимание неговите музикални изяви. Светски клюкари отбелязват също така и че в последно време Стораро лично избирал песните на Джена и затова започнала да става толкова популярна и да жъне професионални успехи. А след това от професионални, отношенията им станали и лични.

Фактът, че Стораро е женен, изобщо не спрял чалга звездата, за която упорито се шушука, че открай време залита от мъж на мъж, без въобще да се интересува женен ли е, или свободен, пише blitz.bg. Но тъй като досега двамата по никакъв начин не показват близост помежду си на обществени места, затова е трудно да се прецени доколко клюката е достоверна.