Щерката на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Александра, каза „Да" на избраника си Стайко - син на алкохолния бос Миню Стайков. Така две от най-богатите фамилии в България се сродиха.

Венчавката се състоя в храм „Успение Богородично" в Несебър, където влюбените се врекоха във вярност пред Бог пред двама посредника- сливенския митрополит Йоаникий и игумена на Бачковския манастир дядо Борис, пише „под тепето".

Булката била пременена в бяла рокля на именит дизайнер на стойност 50 000 лева, а младоженец бил в класически черен костюм, също дизайнерски и не по-евтин. Алекс и Стайко били докарани до храма с черен Мерцедес, а зад тях се движели родителите им. Хотелиерските босове се возели в Бентли, наследникът им Владо Арабаджиев и половинката му Ралица Тошкова в Ауди А8, а собственикът на Винпром Карнобат и съпругата му - в Мерцедес.

Младоженците се венчали в тесен кръг от най-близки хора. След храма Алекс и Стайко, както и гостите им се отправили към Елените. Първо подписали, после приели поздравления и дарове, след което дали старт на сватбеното парти. Алекс и Стайко положили парафи върху брачните си свидетелства в Ротондата в Елените, а първите питиета били изпити в една от градините в комплекса.