Синът на Ламбо може би не е чак толкова далече от материалното. Колкото и да проповядва да се слеем с Бога, той предпочита да се слива с годеницата си Виктория, която идва тук, или той ходи при нея. Виктория обаче не е обикновено американско девойче, а дъщеря на милионер.

Владо, който не работи нищо, няма против неговата годеница да го издържа и двамата да тичат като влюбени гълъбчета из целия свят. А когато ив свършат парите, да навестяват богатия й татко. Точно затова той изчезна след Брадъра, да посети бъдещия си тъст и да се сдобият с някой долар, както и да поживеят малко по американски.

Въпреки че във ВИП Брадър той проповядваше, че всеки трябва да има един чифт дрехи, да се откаже от материалното и да живее аскетично, явно таткото-млионер не го притеснява, нито пък парите на годеницата му.

Наистина момчето спеше на земята, вместо в леглото си, пристигна в крайно запуснат и мърляв вид, къпеше се веднъж седмично, но продуцентите не можаха да го изтърпят и го приведоха в приличен вид.

Владо и майка муПодстригаха го и му дадоха дрехи. Само с пърденето му не можаха да се оправят, но то пък беше неговият своеобразен чар, който изкарваше всички съквартиранти от кожите им.

Явно на Виктория не й пука, че любимият й пръцка като за световно, тя си го обича и даже е приела странностите му и аскетичния начин на живот. Не е ясно когато отидат на гости на таткото Владко на земята ли опъва спален чувал, или се гушва послушно в някоя спалня.

Родителите на Вики са приели кандидат-зета такъв, какъвто е и нямат нищо против странностите му. Той пък се кълне, че Виктория е единствената жена в живота му и двамата ще се оженят. А след това ще проповядва отричане от материалното, без да му пук кой му плаща храната, подслона и билетите да България.

На купона на Брадърите той се появи в приличен вид и май вече свикна с късата си коса и хубавите дрехи.