Питиета и дрога превърнали випаджиите Витя и Мартин Белото в страховити хищници, които само дето не си "светиха маслото", пише kliuki.bg за случилото се по време на сватбата на Алекс Арабаджиева и Стайко Стайков - наследници на приказно богатите олигарси - Арабаджиеви и Стайкови.

В разгара на бляскавото празненство, докато младоженците пускали гълъби към небето за вечна любов, техните приятели са се трепали до кръв между масите в сватбената зала.

Първоначално са си разменяли само юмручни удари в ресторанта на комплекс „Елените". Последвал удар с бутилка марково уиски, която Мартин Белото, считан за най-новия наркобос в София, счупил в главата на Витя, допълва още сайтът.

Бързите охранители на олигарсите едва овладели положението. Все пак от главата на Витя бликнала силна струя кръв. В яда си той не спирал да рита и удря противника си. Битката се пренесла на паркинга пред ресторанта.

Мартин се метнал на капака на джипа на Витя и започнал да подскача. Ламарините не издържали телесата на младежа и се забили заедно с него в мотора на возилото.

Приятели понечили да му помагат да слезе, но той ги пъдел с ръмжене. Поседял половин час върху счупения джип, след което си тръгнал по живо по здраво.