ЧЕЗ преустановява планираните прекъсвания по време на празниците, съобщиха от дружеството. 43 аварийни екипа ще дежурят в Западна България в периода между Коледа и Нова година.
С цел осигуряване спокойствието и комфорта на клиентите си ЧЕЗ ще преустанови планираните прекъсвания по време на празниците, в периода от 8 ч. на 22 декември до 8 ч. на 3 януари 2012 г. За да се предотврати възникването на проблеми по електроразпределителната мрежа на Западна България, през празничните дни ще дежурят общо 43 аварийни екипа на компанията, 11 от които ще бъдат локализирани в София.
На Бъдни вечер броят на аварийните екипи ще бъде удвоен, като в готовност за бърза реакция ще бъдат 250 души. В столицата ще има постоянно 24-часово дежурство, като служителите ще разполагат с осем автомобила при евентуални аварийни ситуации. „Към този момент наблюдаваме състоянието на цялата електроразпределителна мрежа, за да можем да реагираме адекватно при възникване на извънредни обстоятелства. Надяваме се, че тази година няма да има проблеми в електроснабдяването и клиентите ни ще посрещнат спокойно празниците. Като истински професионалисти имаме готовност да реагираме с допълнителна механизация и да подсигурим още екипи ”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.
ЧЕЗ уведомява клиенти си, че работното време на центровете за обслужване на клиенти в предпразничните дни остава без промяна.
За допълнителна информация и в случай на възникнали аварии потребителите могат да се свържат с денонощната информационна линия на ЧЕЗ 0700 10 010.