"Ако мога да премина в Милан, ще бъда най-щастливият човек на света", призна най-добрият футболист на България за 2011 година Николай Михайлов, предаде репортер на БГНЕС.

Вратарят на Твенте разби хегемонията на Димитър Бербатов в престижната анкета и спечели приза за тази година. "Пожелавам си само да бъда жив и здрав. Следващата ми цел е да премина в друг отбор, а най-голямата ми мечта е с националния отбор да се класираме на европейско или световно първенство.

Най-вероятно ще сменя отбора през лятото, надявам се да е тогава. Има интерес, но лятото ще видим кои отбори и кое е най-добро за моето бъдеще", разкри Михайлов.

"Моите лични предпочитания са Милан, това е един много голям отбор. Хубав град, хубава държава, ако мога да премина в Милан, ще бъда най-щастливият човек на света. Аз имам големи мечти, надявам се да продължавам така и ще видим през лятото какво ще стане", сподели още стражът на националния отбор.

"Преживях много, но това ме направи по-силен. Искам да благодаря изключително много на хората, които са били до мен. На баща ми, на дядо ми, на цялото ми семейство. След пет години най-накрая успях да получа някаква лична награда, която е много голяма", допълни Михайлов.