Георги Милчев-Годжи е залитнал по ромкото фолк гърло Роксана. Певицата, която не успя да спечели продуцираното от Слави Трифонов шоу "Гласът на България", е взела акъла на музиканта.

Страстите се разгорели покрай дуета им "Давай”, свидетелстват хора от "Пайнер" пред в. "Всеки ден". По време на записите на клипа певицата и Годжи демонстрирали близки отношения и за никого в екипа не останало съмнение, че помежду им тече гореща свалка. Една от по-интимните сцени във видеото пък изиграли с такава страст, сякаш са любовници от години.

Благодарение на Годжи Роксана се уреждала с участия в хитови заведения, а двамата вече били затрупани с покани за съвместни изяви. Покрай славата на музиканта ромката трупала дивиденти и дори се надявала някой ден да запее с "Ку-ку бенд" по турнета.

В същото време обаче Годжи тъче на два стана - той продължава да дели постеля с 23-годишната балерина от "Магаданс" Станислава Лефтерова, пише HotArena.

През лятото дори я представи на светско парти. Изглежда, след официализирането на връзката им балерината е омръзнала на музиканта, коментират във фолк средите.