Напомпаната плеймейтка Меги Колева бе изгонена от семейството си заради голите й снимки. Откакто хубавицата се появи, както майка я е родила, на конкурса за разсъблечени момичета, Меги е отритната от цялата си рода.

"Не поддържам контакт с майка си. Тя направи нещо, от което много ме заболя и не мога да го преглътна. Винаги съм искала да бъда самостоятелна и мисля, че това не е лошо. Оправям се сама в живота. Имам две сестри, но и с тях в момента не поддържам връзка", откровеничи 18-годишната плеймейтка пред столичен вестник, цитиран от Блиц.

Според приятелки на Меги майка й за малко не припаднала, щом видяла отскоро пълнолетната си дъщеря да се разхожда чисто гола пред отбрана публика.

"Майката на Меги й каза да не се вясва повече пред очите й. И щом иска да се продава, значи не е нейната дъщеря", разказват близки на най-новата Мис Плеймейт.

Самата Меги не крие, че е доста палава девойка. Актуалната хубавица разкри, че е доста разкрепостена в секса и е пробвала интимни ласки с друга жена. "Правила съм го няколко пъти с друго момиче и е много приятно. Жените знаят от собствен опит какво ти доставя най-голямо удоволствие и умеят да докосват правилните места, докато някои мъже пипат насляпо", разказва Меги.

Според запознати тя имала взимане-даване със стриптийзьорка от столичен нощен клуб, с която известно време делили квартира. Меги обаче няма намерение да се превръща в трайна лесбийка. "Има неща, за които си трябва мъж. Просто ако изскочи случай за нещо палаво, няма да откажа", откровеничи силиконовата хубавица. Тя разкрива и една своя еротична мечта - да прави секс в самолет.