Кое е най-якото парти за Нова година? Това, на което шампанското се лее върху гърдите на три от най-известните американски порно звезди, докато те кършат голите си тела на пилона.

Това не е фантазия, а истинска възможност, която се предоставя на всеки желаещ срещу скроманата сума от... 100 долара.

Алексис Тексас, Абела Андерсън и Дейзи Мари са наети от Seminole Hard Rock Hotel & Casino's Opium Nightclub в Холивуд, за да радват посетителите, които нямат много възможности. Нещо като подарък за идващата 2012-а, с която може и да свърши света.

Трите диви от филмите за възрастни са обещали да дадат всичко от себе си като за последно. Е, със сигурност няма да е като във филмите им като Ass Parade 33, Dangerous Curves, and Latin Adultery 13.

Ако не ги познавате - ето още малко за тях от профилите им в Туитър:

Абела Андерсън твърди, че има прекрасно дупе, обича бирата и баскетбола, както и изкуствените нокти, с които прави най-добрия... (не е ясно какво). Тя се снима и за секси календар за 2012-а, който потвърждава мнението за дупето й и в момента е на разпродажба в Amazon.com.

 

Алексис Тексас също е известна със своя огромен секси задник, за който се шегува, че е с "големината на Тексас". Задните й части спечелиха награда за "Най-добро дупе" за 2010-а. Алексис е една от номинираните (според слуховете и победител) в категорията Best Anal Sex Scene на годишните Порно награди AVN, които ще се раздават през януари. Съпругът й Мистър Пийт е с номинация за мъжкото участие. Двамата си партнират в Deep Anal Drilling 3.

И не само заради размера на дупето й, но Алексис всъщност е родом от Тексас.

 

Дейзи Мари е с най-много псевдоними в порно филмите от трите момичета. Тя се подвизава като Мария, Британия, Дейзи Тату и само Дейзи. Мари споделя, че е зодия Водолей и е започнала с порното на 18. Дейзи е миньонче, но размерите й не пречат вече да е участвала в 337 филма, включително Big Trouble in Little Vagina, Blow Me Sandwich 10, and Burritho's. Според фотографа Сюз Рандал (който явно е име в индустрията) Дейзи е толкова отдадена в занаята, че "мастурбира под душа всеки ден, за да не свърши по време на снимки". Мечтата на Дейзи е да се снима с 12 момичета едновременно.

Тя обича още да танцува по клубовете, особено на Нова година.

Партито с трите актриси започва в 9 вечерта, а за клиентите със специални желания таксата е само 2000 долара.