Всички го правим! За удоволствие, за някаква изгода, но го правим. Сексът е хубаво нещо, приятно фитнес средство, печеливша маркетинг стратегия и всичко, за което се сетите. Но има съществена разлика между обикновените жени, които го правят от любов, от самота, за удоволствие или за да задържат мъжа до себе си и онези кучки материалистки, които се чукат, с когото им падне за някой и друг марков парцал.

И тези жени са парцали. Младо, старо, само да има пари - не подбират. Продажни уличници без самоуважение! Боклуци! А дали всъщност това не е прагматична и рационална реакция на обкръжаващия ни материален свят?

Живеем в пазарна икономика. Всичко се търгува в днешно време, защо и тялото ни да не е стока. Каква е разликата между шоколадовите бонбони и удоволствието от секса? След като има търсене, има и предлагане! След като има мъже, склонни да си плащат за едното изчукване, защо да не им вземаш парите?

Нали си имаме и хубава българска поговорка по повода „Като ти дават - вземай, като те гонят - бягай"! Няма да му счупим хатъра на щедрия български, зажаднял за свежа плът мъж! А и как да си кривим душата - мъжете харесват лесна плът.

По-богатите обаче си плащат за елитната плът на фолкаджийки, манекенки, известни дами, готови срещу тлъст хонорар да си легнат с влиятелен дъртак. Така е, скъпото си е скъпо. И няма защо да се сърдим на скъпоплатените