Завистници спретнаха гаден номер на Лияна като й свалиха клипа от YouTube.

За извършители на подлата постъпка са нарочени най-вече завистливите колежки от поп фолк индустрията.

Именно те е възможно да са подложили динената кора на колежката си, така че последният й клип към песента „Кус-кус” да бъде свален от сайта за видеообмен YouTube.

Причината – видеото е докладвано и впоследствие окачествено като порнографско. Знае се, че клипчето е снимано в дискотеката на братовчеда на Лияна – Константин. в „Плаза” брюнетката се е снимала как пее по оскъдни дрешки и се танцува предизвикателно, пишат от kliuki.bg

Запознатите с текста също могат да потвърдят, че той е многозначителен. Тези две обстоятелства дадоха повод на лицемерните моралисти от жанра да анатемосат песента като аморална и непристойна. Някои от тях за свое оправдание заявяват следното – „Освен от пикантния текст – дело на самата певица, почитателите й са шокирани и от действията й в клипа. Честно казано, май е по-добре „Кус-кус” да се излъчва след полунощ, когато всички дечица са прегърнали възглавничките си и спят.

Опонентите пък са на мнение, че Лияна не е с нищо по-скандална в сравнение с другите изпълнители и техните парчета в поп фолк жанра. И Андреа, и Камелия, и Емилия си показват циците и задника постоянно. За някои фенове обаче Лияна е по-хубава и с по-хубаво тяло и този маниер й отива.