Ивайло Захариев или по-познат, като  Мартин от „Под прикритие", има една малко известна особеност. Артистът може да не се храни много дни наред. Младият мъж отдавна е свикнал да гладува и най-редовно се подлага на този мъчителен диетичен режим.

Той обикновено започва да гладува, когато му предстои някой много важен момент от житейския му път, пише kliuki.bg. Така направил преди около два месеца. Тогава се канел да направи предложение за брак на гаджето си Миряна. Ивайло сериозно се е бил притеснил относно резултата или по негова си традиция, но е факт, че започнал едноседмично тотално гладуване. Когато настъпил сюблимният миг, работата станала и Миряна отговорила със заветното „да".

В момента звездата от „Под прикритие" е в усилена подготовка за предстоящата сватба, която е планирана за напролет. Актьорът протестант признава, че и сега ще подложи на задължителното гладуване и то доста продължително. За да прочисти душата си преди святата венчавка пък, актьорът щял да лиши себе си и любимата си от плътски удоволствия.