Ченгето под прикритие от крпими сериала по БНТ Иво Захариев все по-често трябва да отговаря на един и същи въпрос, зададен му от почитатели - дали малкият му син Филип няма да участва в следващия сезон на филма. "А бебето няма ли да участва в "Под прикритие", чува често актьорът.


"Не знам какъв хонорар трябва да му искам", отговарял всеки път шеговито актьорът.


Ивайло е баща от 3 няколко месеца. Неговият син се ражда на 13 февруари, няколко дни преди финалния епизод от третия сезон на сериала, пише "24 часа".


Малкият Филип вече се усмихва, говори на бебешкия си език и се забавлява с играчките си. За разлика от повечето родители Ивайло не се притеснява, че няма да има място за Фили в детската градина. Той и Миряна обмислят да пуснат детето си на кооператив, когато стане на 3 г. Така са направили и кумовете им с голямото си дете.


"Това е, когато няколко семейства наемат апартамент и педагог, сменят се през деня, за да помагат", споделя актьорът.


Той ще остави детето си сам да избере вярата си, както става с него преди няколко години. Понеже и актьорът, и съпругата му са протестанти, те няма да бързат да кръщават Филип.


"Детето се кръщава, за да се представи на Бог. Ние ще говорим на Филип за нашата вяра, но ще го оставим сам да избере и като дойде моментът, да се кръсти", казва Захариев.