Фолкпевицата Мария признава, че любовните ласки са й най-приятни и остане ли дълго време без секс се изнервя. "Сексът е любимото ми занимание след времето, което прекарвам с Марая. И не виждам защо трябва да лъжа! Напоследък ми остава рядко време за секс и веднага ми проличава - ставам по-нервна", споделя певицата в интервю пред сп."Mr. Big".

Мария признава още, че е изпълнила всичките си сексуални фантазии: „Мисля, че съм реализирала всичките. Но мога да кажа коя е най-голямата ми наслада. Малко преди началото на края".

Изпълнителката издава и как прелъстява един мъж: „Най-голямата ми тайна е, че винаги съм се държала естествено. Освен това на първа среща винаги отивам без грим".

Чаровното миньонче не крие, че има корекции по тялото: „Имам точно три. Бюстът - след като приключих да кърмя дъщеря си, защото беше много голям и беше наложителна корекция. Устните ми, в които няма силикон, а разтвор, който постепенно изчезва. И имам корекция на едното си ухо, защото имах по рождение една бенка, която не позволяваше прегъване на ушната мида".