Андреа направи по-нетрадиционно представяне на своя нов проект. Изпълнителката бе наела Балната зала на Военния клуб, където снощи събра свои колеги и журналисти, за да представи видеоклипа към най-новата си песен „Лоша". Андреа обаче лиши гостите от бляскаво шоу, песни и балет.

Тя предпочета да мине само с благодарствени слова към всички дошли да я уважат и екипа си, и побърза да вдигне наздравица по случай навършване на 25-тата си годишнина, която съвпадна с датата на представянето на клипа.

По примера на нейната колежка Мария, Андреа благодари на своя любим Кубрат Пулев - Кобрата и го награби пред гостите, като му се обясни публично в любов.

Но най-запомнящо от вечерта се оказа видеото към "Лоша". Внушителният и доста скъп клип моментално предизвика много одобрения и едновременно категорично негативни отзиви.

Видеото е нещо като бг вариант на филма "300", с много компютърна анимация. Акцентът е в това, че Андреа е толкова лоша, че чак я разпъват на кръст, като Христос.

Последното предизвика серия от гневни коментари в интернет. Фенове се възмутиха, че се мисли за Господ. Ето и някои от коментарите във VBOX7:

"Каква държава само .... Опитващите се да пеят чалгарки почнаха да се мислят и за Господ .... Е нЕма такава държава!!!"

„Бърза песен, а клипът на забавен кадър - еб* си простотията"

„Пълна простотия дотам, че подигравка с Бог се получава."

„Толкова са и преправили гласа през 100 филтъра , че нищо почти не се разбира"

Естествено не липсваха и възхваляващи коментари. Почитателите на певицата много харесаха видеото, което само за часове беше гледано над 1000 пъти.