Само 2-3  седмици след като се чу, че Ромина Андонова и футболистът Дарко Тасевски мечтаят за своя рожба, става ясно, че те не само бленуват за дете, но й са направили нужното по въпроса, пишат от skandalno.net. "Мис България 2010"  искала тя и любимият й  да запазят новината в тайна, за да не  не урочаса някой щастието им, но техните приближени бързо разкрили красивата брюнетка.

Най-вече си проличало, че в тялото на Ромина расте бебче по факта, че хубавицата спряла да тренира бокс, поразредила тренировките си по плуване и освен това започнала да се храни доста по стабилно, като избягвала всякакъв вид бързи и вредни храни, както и започнала да приема солидно количество витамини.

Ромина натискала Дарко да си мълчи, че ще става татко, докато не минат поне първите няколко най-рискови месеца от бременността й, но самата тя недвусмислено издала хубавата новина. Някогашната купонджийка вече не откликвала на приятелките си за вечерни излизания, а не можело и дума да става хубавицата да се мерне на шумно светско парти.