Сега, след като станах майка, разбирам какво означава да отдадеш живота си за някого. Всичко е подчинено на малката ми дъщеричка. Приемам всякакви съвети за гледането й, но постъпвам така, както ми подсказва майчинският инстинкт. Това сподели пред "Жените говорят" по TV7 "Мис България 2010" Ромина Андонова. Съпругата на футболиста Дарко Тасевски каза, че непосредственото общуване с малката Дария я зареждало с енергия за целия ден. В студиото заедно Ромина представи и майка си, която разказа, че наистина намира дъщеря си променена след раждането на малката красавица.


Ромина сподели, че малката е спокойно и кротко бебе. "Ще си я взема за снаха", пошегува се Жени Калканджиева. Ромина каза, че няма нищо против и сподели, че след раждането на Дария ревнувала мъжа си по-малко. "Все пак имам едно на ум", застрахова се тя.


Майката на Ромина пък разказа, че когато разбрала за връзката на дъщеря й с Дарко, била доста скептична. Според нея футболистите били леконравни и не били добра партия за брак. "Но като видях как се отнася с Роми, разбрах, че не е като всички останали. Той е много отговорен".


Ромина сподели, че има прекрасни отношения със свекърва си. "Не само защото така трябва да се твърди, но е самата истина. Дори наскоро й гостувахме за 4 дни в Скопие. Тя много добре се разбира с малката и мога да й се доверя във всичко", сподели манекенката.


Затова пък тя не можела да разчита много на помощта на майка си. "Аз съм съвременна баба", сподели с усмивка родителката на Ромина. "Затова съм се кандидатирала директно за прабаба. Тогава вероятно ще имам време да погледам и внуци, и правнуци", каза на шега тя.


Ромина призна, че вече шест месеца кърми дъщеричката си. "Здравословно е, пък и по-удобно - като пътуваме, винаги нося "храната" със себе си и нямаме никакъв проблем", усмихна се тя.


"Роми е перфектната майка", не пропусна да похвали чедото си майката на Ромина Андонова.