Напоследък се забелязват предпочитания за романтичното изживяване на „Свети Валентин" в домашна обстановка. Според изследванията, повечето влюбени предпочитат да се усамотят в празничната вечер, вместо да посещават ресторант или шумно заведение.

Предвид това, екипът от салоните Gossip Hair&Nails и Antoanette Beauty Studio (в MALL Sofia) решиха да ви подарят за празника още незабравими преживявания: прекрасен аромат на ванилови цветчета за дома (който създава усещане за топлина, близост и уют), шоколадов крем (изпълва с енергия и повишава хормона на щастието - „ендорфина") и душ гел Tibet Memory, който превръща банята в оазис на сладострасрастието.

Кавалерите пък ще могат да изненадат любимите си, като им подарят ваучер за официална прическа с бонус - безплатен маникюр, валиден от 1 февруари. Тъй като влюбените би трябвало да празнуват не само в един ден, специалните подаръци от двата салона важат две седмици и вече са факт.

От 1.02. до 14.02. в Gossip Hair&Nails всеки закупил ваучер за официална прическа, получава в цената безплатен маникюр

От 1.02. до 14.02. за всеки подаръчен ваучер за терапия за лице или тяло в Antoanette Beauty Studio получавате специално опакован подарък от марката Gerard's - шоколадов крем за лице и тяло, душ гел Tibet Memory или парфюм за дома с аромат на ванилия - избирате сами!

Шоколадовият крем за лице и тяло на Gerard's може да се ползва и от мъже и от жени. Нанася се като масажен крем и изпълва с енергия и добро самочувствие. Съдържа какао на прах, каково масло и бадемово масло, които подхранват и омекотяват, а релаксиращият аромат действа антистрес и възбуждащо.

Душ гелът Tibet Memory на Gerard's овлажнява кожата и дарява релаксиращо усещане за духа и тялото. Продукт унисекс.

Ароматният спрей с дъх на ванилия за дома на Gerard's създава атмосфера на удоволствие, отпуска сетивата и разнежва душата. Чувствен аромат, който оставя дълготрайна диря.