TERTER е новият горд спонсор на Националния ни отбор по баскетбол, мъже и Българската федерация по басектбол. Договорът между компанията и федерацията бе подписан в началото на тази година и вече е в сила, уточниха представители и на двете страни.

Желанието на компанията е дългосрочно да се ангажира с проблемите и въпросите, които стоят пред Националния ни отбор и БФБ и съвместната им работа да даде положителни резултати в най-скоро време. От TERTER заявиха, че се надяват усилията им да помогнат феновете на един от най-популярните спортове у нас да започнат да спортуват по-активно и да се върнат на спортните площадки.

“Особено горди сме, че именно марката TERTER ще има възможността да подкрепи Българския национален отбор по баскетбол, мъже. Да вдъхнови българският баскетбол като цяло. Успехите са важни за здравето на спорта и ние се надяваме, че подкрепата на TERTER ще даде на момчетата няколко точки в аванс. Баскетболът е сред любимите спортове на българина.  Нашето желание е само да напомним за това, че чрез него можем да си осигуряваме здраве и позитивен дух. Едно приятно разнообразие след работа или училище. Важно е да подчертаем, че инициативата ни не се затваря единствено в екрана или залата, а цели да оживи площадката пред блока. Ще бъдем щастливи и ако успеем да припомним какво означава да бъдеш истински фен.” каза Гергана Нойкова, Бранд Мениджър на марката.

“Щастливи сме, че новият ни спонсор е марка като TERTER и компания с традиции в подкрепата и развитието на българския баскетбол. Искрено се надяваме да оправдаем доверието, което ни е гласувано и да не разочароваме феновете на баскетбола на предстоящите квалификации за Европейското първенство, които ще се проведат през лятото. Започваме усилена подготовка още от сега и вярваме, че партньорството ни с TERTER ще доведе само до положителни и високи спортни резултати.”, заяви Росен Барчовски, старши треньор на Националния отбор по баскетбол, мъже.

Повече за TERTER:

TERTER е марка висококачествени български продукти от чисто пълномаслено мляко, която възражда вековните ни традиции в правенето на сирене и кашкавал. Основните предимства на продуктите TERTER са постоянните добро качество и вкус. 

Под марката TERTER се продават бяло сирене (от краве и овче мляко) и кашкавал (от краве и овче мляко). Продуктите TERTER се предлагат в разнообразно портфолио от опаковки и грамажи. 

TERTER е собственост на Фикосота Синтез ООД.