Преди месец Николета Йорданова предсказала наводненията. Предсказанието си ясновидката направи в предаването на Венета Райкова „Горещо". Тогава тя бе категорична, че през февруари ще има природни бедствия с жертви, дори конкретизира, че това ще са наводнения. Явно за да я настъпят, конкурентите й в студиото я апострофираха, че през февруари не е логично да има наводнения. Николета обаче не се отказа от прознозата си - пише „Уикенд" с констатацията: Уви, оказа се, че позна.

Врачката признава пред вестника, че е сломена от това, че никой тогава не й обърнал внимание. „Опитах се да предупредя, че ще стане нещо фатално, но не ми се обърна внимание. Не само в „Горещо" и в още 2 интервюта го казах. По една телевизия, където ме снимаха на запис през януари, не излъчиха интервюто,защото не било достоверно и не искали да тревожат зрителите излишно" - признава Николета.

Участничката в предаването „Ясновидци" усещала катаклизма още от ноември, миналата година. „Сега, преди потопа, беше страшно. Всяка нощ сънувах кошмари. Ужас някакъв! Милите хора, измряха невинни" - споделя врачката. Според нея през следващите седмици положението в България също ще е страшно. Очакват ни още наводнения - предвижда ясновидката. Ще има лошо време и през лятото дори.