Видният столичен фустаджия Христо Сираков все още "вдига самолета", въпреки че се е запътил към 60-ата си годишнина. И не само, че го вдига, ами според мълвата се впуска и в сексуални преживелици по тройки - шведски, руски... каквито изпаднат, коментира в. "Уикенд".

Беловласият паралия, заради когото спретнаха цяло риалити в търсене на читава съпруга, най си падал по руските тройки, гласи пикантна мълва. Тази конфигурация представлява сношение между двама мъже и една жена.

Ето в такава спойка се впуснал застараяващият плейбой с "вярното си куче" Боби и победителката в "Милионер търси съпруга" Елена Рашева.

Според осведомени за интимния живот на Христо Сираков изконсумирал първата си брачна нощ с бъдещата си "съпруга" доста преди моделката да триумфира на финала преди две седмици. Двамата са стари познайници, като ги запознава същия този Боби, който сводничи на бизнесмена. Той от месеци е плътна сянка на Сираков по светските столични сбирки.

"Тактиката е следната двамата излизат заедно на лов за жени. Боби е много комуникативно момче. Вече го знаят по всички нощни заведения. Веселяк е, прави си много запознанства. Общува вместо Христо с мацките, защото той вече е бита карта, по-младичките, 18-20-годишните, не му връзват хич. Клъвват обаче на Боби. И после Ицо и Боби дружно се забавляват с тях", разправят преживелиците на дуото наблюдателни "нощни птици".