По-малко от половин година след като бе определено от бизнесмена Христо Сираков за „любовта на живота му", 23-годишното чернокосо изкушение Петя Христова изненадващо му би шута, съобщава "Всеки ден". Красавицата заряза милионера заради афера с младок.

Ицо 100-те манекенки, както е по-известен дъртият мераклия, вече може спокойно да бъде наричан и Ицо 100-те чифта рога, кодошат го приятели, тъй като безкрайните му бройки имат навика да го зарязват с лекотата, с която той ги води по ресторанти и екскурзии.

Побелелият плейбой, през чието легло са минали безброй манекенки, плеймейтки, бизнесдами и обикновени шантонерки, е изпаднал в криза на средната възраст, след като и Петя реши да го смени с младо лъвче на една трета от неговата възраст.

„Голямата любов" на Сираков, за която в столичния хайлайф се шушне, че е била момиче на повикване в Марбея, но иначе се представя като интериорен дизайнер в Мароко, е пристанала на бизнесмена Спас Битлиев. Новият интимен приятел на брюнетката е само на 32 години и живее в Лондон, но отскача у нас достатъчно често, за да обменя телесни течности с красавицата.

Сираков бил в шок от края на поредната си връзка, за който и не подозирал, преди приятели да го „зарадват" с новината за изневерите на Петя. Ицо обаче бързо се съвзел и махнал с ръка, тъй като в дългия му живот десетки пъти му се е случвало да бъде от лошата страна на тоягата в отношенията си с различни бръмчалки.

Иначе връзката между бизнесмена и дизайнерката изглеждаше доста обещаваща. За да демонстрира своята привързаност, през май Сираков заведе невярната Петя в Испания, където баровецът отпразнува рождения си ден. Партито веднага стана обществено достояние със снимки във фейсбук.

Фотосите до един бяха харесани от Зорница Линдарева, която се оказа близка приятелка на мургавата прелъстителка. Преди да „закове" Петя Христова, Ицо Стоте манекенки бе опасно близък с Биляна Евгениева, а още по-преди - с Ирен Онтева. Горчив вкус остави в устата му и връзката с риалити старлетката Зара, която дори учи актьорско майсторство за негова сметка в САЩ.