Захари Бахаров и Асен Блатечки ще премерят кой от двамата има по-голямо въздействие върху дамската аудитория и може да грабне приза „най-горещ мъж от БГ сериалите". Това ще стане в края на месец февруари, а идеята е на популярно модно електронно издание.

Стартът на надпреварата бе даден вчера - 11 февруари. Отмъстителният Чичо Чарли („Стъклен дом") Асен Блатечки играе ролята на супергадняр, но в тялото на невероятно готин мъж заради което автоматично се забравят лошите страни от ролята му.

Организаторите на допитването казват, че малко след старта на конкурса Блатечки е имал цели 48 гласа. „Това обаче не означава,че като нищо няма да стане победител до края на месеца", допълват от електронното издание. За момента Захари Бахаров, гангстерът интелектуалец Иво Андонов от „Под прикритие", е начело с 58 гласа. Самият актьор приема равнодушно подобни класации, но не отрича, че му е приятно, когато дамите дават отличен на неговия персонаж в БГ кримката.

С двамата „ветерани" на фронта на сериалите се състезават още идолът на тийнейджърките - Калин Врачански (за момента има 52 гласа), властелинът на ъндърграунда Мариан Вълев (Куката от „Под прикритие"). Не е подминат и мафиотът парвеню Джаро (Михаил Билалов), спечелил симпатиите на 55 фенки само за ден.

За дамското внимание ще се борят още Симеон Лютаков (прокурор Иванов от „Седем часа разлика), младокът Тони Минасян от същия сериал, Юлиян Вергов, злият гений на „Стъклен дом", и вечният бунтар Явор Бахаров.