"За 14 февруари Тихомир ще ми подари голям и скъп подарък, с който ще ме направи истинска принцеса, но засега не казвам какъв е. А на него ще му подаря себе си", каза през смях Венета Райкова, пише "24 часа".

Водещата на "Горещо" и половинката й все още не са решили къде ще празнуват, но със сигурност ще имат романтична вечеря. Те отбелязват деня на влюбените, а не на виното.

"За нас последните години, в които сме заедно, са един безкраен меден месец", обяснява Венета. За празника ще се облече с яркочервен тоалет.

Юлияна Дончева и съпругът й Станислав Недков-Стъки ще посрещнат празника с романтична почивка. "С двамата ми съдружници имаме работа в Италия и решихме да изненадаме половинките си. Ангажиментите ни са в Милано, но на 14 февруари ще отидем до езерото Комо". Шестимата приятели ще отседнат за една нощ в хотел на брега. Предметните подаръци за такива празници водещата приема като твърде тривиални, особено за семейни хора. Затова Юлияна и Стъки предпочитат да си правят изненади.

"С приятели отиваме в гората, ние сме планинари, студът не ни притеснява, защото имаме екипировка", пошегува се актьорът Александър Кадиев, който е и новият водещ на предаването по Би Ти Ви "Преди обед". "Всъщност ще бъдем с гаджето ми Таня, естествено. Все още нямам идея къде ще ходим, но ще пием червено вино и ще се целуваме. Приготвил съм й подарък, но е изненада", вече по-сериозно каза синът на Катето Евро.

Водещата на "На кафе" Гала не отдава толкова голямо значение на празника Св. Валентин. "На 13-и е рожденият ми ден, за мен той е по-важен", каза тя. Нищо чудно двата празника да се слеят за Гала и приятеля й Стефан.

Танцьорът Памбос, който неотдавна се сдоби със син, също като Гала има рожден ден в понеделник. "Още не съм решил какво ще правим за празника на влюбените. След толкова празници с жена ми Мария може и да си останем вкъщи за 14-и."

"Аз и мъжът ми ще работим - каза Мария Силвестър. - Ние го празнуваме всеки ден, затова на самия Св. Валентин сме на работа." Силвестър Силвестров и Мария няма да си разменят подаръци. "Но ако обществото го изисква, ще си купим подаръци, за да не се чувства обществото ощетено", заключи тя в типичния си стил.

"Надявам се на Свети Валентин да бъда не къде да е, а в Прага", похвали се Драгомир Драганов-Чая. Той ще е в компанията на любими хора. "Отивам с дебели дрехи на път, защото чешката столица е темпераментна, събира гости от цял свят и духът й се усеща най-вече по улиците, но се надявам в хотела да остана без дрехи", пошегува се със смях телевизионерът. Той пожела много любов и хармония на всички влюбени.