Наталия Симеонова призна, че в най-любовния ден от годината - 14 февруари, отбелязва празника сама. Водещата сподели в предаването "Преди обед", че от 1 година е без мъж до себе си.

Наталия разкри, че с бащата на дъщеря й - Денис Ризов, се е разделила преди 6 години, след което имала връзка с по-млад от нея мъж. Романсът им продължил четири години и половина. Блондинката обаче осъзнала, че с дадения мъж няма връзка, а само секс. Затова решила да се разделят и да му даде шанс той да създаде семейство с друга жена.

Водещата издаде, че още продължава да обича бившия си - Денис, и няма нищо против, ако един ден се съберат отново. Но подчерта, че вече е преживял болката от раздялата им и с днешна дата са добри приятели и са зеадно повече от всякога. "Заедността е състояние на духа", каза Симеонова, като подчерта, че не е непременно задължително двама души да са заедно физически.

На днешната дата Наталия отбелязва и своята годишнина от сватбата си с Денис. Тя подчерта, че е много хитро да се омъжиш именно на тази дата, тъй като мъжът няма как да забрави кога точно се е врекъл в любов на жена си.