Ледената кралица Асдис Ран се разведе с мъжа си Гардар Гунлаугсон. Е ,сега красавицата е официално свободна. В писмо до Lifestyle.bg Асдис коментира развода така:

"Потвърждавам слуховете за развод със съпруга ми. Двамата живяхме заедно в продължение на 9 години. Имахме добра и изпълнена с любов връзка, но в последната година животът ни тръгна в различни посоки и преценихме, че е най-добре да сложим край на брака си. Искам да се извиня на медиите, че лъгах за развода, но имам три деца и ситуацията е много деликатна за тях и нямах друг начин да ги предпазя. Решението за развода излезе днес в Исландия.

Разделихме се по приятелски и никой не е разочарован от развода. И занапред ще запазим приятелските си отношения. Разводът след толкова продължителна връзка се преодолява трудно, затова искам да помоля медиите да се отнесат с разбиране.

Все пак имам три деца, които лесно се влияят от негативни коментари и измислени истории, които ще се появят през следващите седмици в медиите. Надявам се, че ще ме разберете и затова няма да давам интервюта. Благодаря ви за подкрепата ", пише Асдис.

Отчаните съпруги Мая и Вихра не можаха да надушат топ новината, когато исландския модел гостува при тях. Тогава блондито уточни, че от близо година не живее заедно с мъжа си. Тя е в България, а той заедно с децата им - в Исландия.

"Имаме си доверие. Не се ревнуваме и почти всеки ден се чуваме по скайп. Много ми е тежко, особено последната година. Разбира се, мъжът ми е доста красив и сигурно много мацки го свалят, но аз му имам доверие," излъга ледената кралица. Явно обаче нещата се седели по друг начин.