При голям интерес преминаха първите концерти на Райна в Сиатъл и Лас Вегас, част от нейното голямо презокеанско турне.Повече от три часа българската общност зад Океана се забавлява от сърце и горещо аплодира звездата на телевизия "Планета".

Певицата също се бе постарала да подари незабравими минути на всички гости, за които бе подготвила специална програма.Концертът на Райна в Сиатъл съвпадна с Националния празник - 3 март и затова преобладаваха народните мелодии и хората, разкрива planeta.tv.

Певицата, която бе отличена с приза за "Фолклорен албум на 2011″ разкри, че е била приятно изненадана да види как дори американци играят хоро.Райна признава още, че е истински очарована от САЩ и като малко дете се е радвала на всичко, което вижда в Лас Вегас.Най-много обаче певицата се накефила на хазартните игри.

Изпълнителката споделя, че очаква с нетърпение и следващите срещи с нашите сънародници, с които да се веселят и да дадат воля на емоциите си. Турнето продължава с концерти на 10 март в Чикаго, на 17-ти в Ню Йорк, 18-ти във Вашингтон, на 21-ви в Атлантик и на 24-ти в Атланта.