Рени споделя, че си е сложила силикон, едва след като родила първото си дете. Певицата твърди, че няма други корекции по тялото си и предпочита да спортува, както и да се храни здравословно.

"След първото раждане си сложих силикон в клиника в Германия, а след второто се подложих единствено на процедура на повдигане на гърдите. Не ми е гръмнал германският силикон. Не съм прибягвала до други корекции по себе си. Въпреки това полагам достатъчно грижи за външния си вид - спортувам, храня се здравословно, подлагам се на масажи и на други приятни процедури за разкрасяване. Имам силен ген и с годините изглеждам още по-добре, а пък щастливият живот на една жена й личи по усмивката", казва певицата пред blitz.bg.

Певицата не пропуска да коментира и своите колежки от фолк гилдията. "Заради кризата, за да се издържат, те се принудиха да лансират певици със съмнителни качества, които са само платежоспособни... А относно мъжа до мен - дали е състоятелен или не, не смятам, че трябва да се хвърлят ей така едни пари, които нямат възвращаемост. Това, което правят много певици с техните мъже и любовници към този момент.  Когато мъжът до тях свърши парите, те се насочват към следващия. Това не е любов - това е спонсорство, но за сметка на какво и на каква цена - не се наемам да коментирам, всеки да си вади изводит", споделя откровено Рени.