Актьорът от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов се наслаждава на свободата си. Той се събужда сам от няколко месеца, но това ни най-малко не го притеснява. Напротив, в момента младата звезда на НАТФИЗ прекарва времето си в работа и спорт.

Преди няколко месеца Бойко се раздели с модела Ива Янкулова, която в момента се пробва и тя като актриса. Двамата са приятели и споделят, че няма никаква драма между тях. В момента Ива си партнира с колега на Бойко, Ивайло Драгиев, с когото двамата си станали много близки, покрай снимките за сериала. Кръстанов обаче не ревнува и не възприема колегата си като конкуренция.

Сега свободното му време е запазено за неговата голяма страст - футбола, пише в. "Стандарт". Бойко е фен още от дете на два отбора - "Левски" и "Манчестър Юнайтед". Още тогава дядо му го води по трибуните. Сега също ходи, но не изглежда като фанатичен запалянко в униформа и с изрисувано лице. С други фенове на отбора на Митко Бербатов ритат често, дори и в студа през зимата.

През всичкото останало време Бойко се е отдал на работа. Критичен е както към собствената си игра, така и към предложенията, които му се отправят. Мечтае за сериозни пиеси, теми и образи.