Неизвестни бандити взривиха колата на скандалната плеймейтка Кателина Гатева.

Експлозията прозвучала към 1 ч. сутринта в събота и паникьосала жителите на столичния квартал "Люлин 7". Основната версия, по която полицията работи, е, че колата е станала обект на атака заради ревност, пише в "България днес", като се позовава на източници от разследването. Наскоро зарязаният приятел на плеймейтката вероятно стоял зад поръчката на взрива. Колата е била паркирана пред блока, в който Гатева живее. Минути след полунощ съседите се събудили от мощен взрив. От ударната вълна са били засегнати двата паркирани в съседство автомобила.

Това не било първото посегателство върху колата на сексапилната мадама. През декември миналата година тя открила колата си със счупено предно стъкло. Близки на Кателина предполагат, че е възможно извършителят и на двете деяния да е един и същ. Това вероятно е приятелят на плеймейтката, който бил изключително ревнив. Преди няколко дни двамата се скарали и Гатева безцеремонно била шута на своя възлюбен. На мястото на инцидента са пристигнали две коли на пожарната и следователи от Девето РПУ в Люлин, които работят по разплитането на случая.

През лятото на 2010 г. Гатева лъсна гола в аматьорско клипче от рожден ден. Кадрите, съдържащи публичен стриптийз на плеймейтката, обиколиха както социалните мрежи, така и сайтовете за видеообмен.