След дългогодишна съвместна работа Краси Радков се разделя със Слави Трифонов, пише "Всеки ден". Популярният комик се оттегля от "Шоуто на Слави", за да продължи напред напълно самостоятелно, издават запознати с плановете му.

Девет години под опеката на учиндолеца очевидно са предостатъчни на Краси, който открай време дава заявки, че иска да постигне нещо повече от това да е шут и имитатор при Трифонов.

Феновете на врачанина обаче не трябва да тъжат, тъй като бъдещите му творчески планове за развитие отново са в сферата на забавния ТВ формат.

Очевидно актьорът не иска да работи на заплата и шефското настоятелство му е излишно. Краси ще следва примера на Евтим Милошев и Любо Нейков, които се отцепиха от Слави и за няколко години успяха да създадат едни от най-успешните продуцентски компании у нас. Дали полакомил се за парите, или пък заради умората да носи цялото предаване на свой гръб, Краси планува да върви по стъпките на Нейков.

Пред близки Радков споделил, че няма да поднови изтичащия му този юни договор със "Седем осми". Въпреки това обаче от септември той ще е отново в ефира на БТВ. Гацо Бацов ще стартира свое собствено шоу, което ще е един от най-големите проекти на телевизията в битката за зрители с Нова и все по-набиращата скорост ТВ7. Комедийното предаване ще е в праймтайма, с което каналът дава заявка да излъчва единствено българска продукция и сериали, премествайки турските сапунки в късния следобед.

От години жанрът "уан мен шоу" е най-популярният отвъд Океана и досега никоя родна телевизия не е инвестирала в такъв проект, най-вече заради липсата на качествени сценаристи и актьори, които ежедневно да предоставят разнородна програма на зрителите. Очевидно обаче моментът е узрял и опитът и работохолизмът на Краси са убедили медиата да инвестира в идеята му.