Според най-прясната клюка, Златка Райкова била оплела в мрежите си нов ММА боец и имайки предвид фриволното й поведение всички се вързаха на въдицата. Оказа се обаче, че това е повърхностна лъжа.

От lifestyle.bg се свързахме със спрягания за новия мъж на Златка - Мартин Емилов и той категорично отрече да има нещо общо с Райкова.

"Нямам никакви отношения с тази жена. Имам си сериозна приятелка, с която се обичаме и уважаваме и не знам чие дело е този грозен слух. Но няма да навреди на връзката ми, ако това е целта на хората, които са го пуснали", твърдо заяви Мартин, който вече 2 години излиза с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова  - Веси.

Той отново подчерта, че никога не би имал каквото и да било точно пък със Златка Райкова. Именно тя беше жената, която разклати семейството на сестра му и отне от нея съпруга й Павел - вече бивш възлюбен на Златка.

Райкова беше гадже и на един от най-близките приятели на Мартин - самбиста Благой Иванов - Багата, на когото Емилов пожела скорошно възстановяване.