Състезателите на Волейболен клуб "Етрополе" от различните възрастови групи се впускат в една наситена на състезания седмица.
Утре 24.03.2012г. момичетата до 13г. ще участват в град Кюстендил на между областното първенство на Регион Струма за определяне на двата финалиста от нашия регион, които ще участват на Държавните финали.
Юношите старша възраст ще изиграят в неделя последния мач от груповата фаза на първенството. Етрополци приемат в зала "Чавдар" отбора на Раковски -Севлиево. Независимо от резултата, момчетата на ВК "Етрополе" ще завършат на първо място в групата и продължават своето участие на държавните финали. Въпреки това, ще търсим категоричен успех, за да затвърдим добрите впечатления от този сезон.
Ръководството на ВК"Етрополе" успя да спечели домакинство при девойките старша възраст в условията на конкуренция с отбора на Видин и така на 27 и 28.03.2012 г. в Етрополе ще се проведе втория зонален турнир в тази възраст. В надпреварата ще участват отборите на Велбъжд, Бдин-Вида, Пирдоп и Етрополе. Първите два отбора добиват право на участие във финалния етап от надпреварата. След първия турнир, проведен през есента в Кюстендил, етрополки се намират на второ място след допусната една загуба с 3:1 от отбора на Видин.
Мъжкият отбор започва полуфиналната серия за влизане във Висшата лига. Етрополци ще играят с "Божур-Волей"-Божурище, като на първата среща домакин ще е Етрополе. Срещата ще се проведе на 29.03.2012 г. от 15.30ч. Втората среща е на 30.03т.г. в Божурище и по регламент при, евентуално, трета среща трябва да се проведе на неутрален терен на 30.03.2012 г.
На 30.03.т.г. и 01.04.2012 г. Етрополе ще бъде домакин и на областните ученически игри за юноши и девойки 11-12 клас.
Ръководството на клуба очаква едно много добро представяне от всички отбори.
Текст: Васил Василев