Една от най-колоритните участнички във „Война на думи" - 27-годишната певица Ирена Георгиева от Луковит, е поредната бройка на фолкзвездата Константин, разкриха пред „ШОУ" запознати.

Известният с кръщканията си фолкпевец минал през леглото и на екзотичната ромка. Твърденията се подкрепени със снимки от телефон, на които Ирена и Коцето са заедно в хотелска стая и не крият симпатията си един към друг.

Чаровното миньонче впечатли Слави и хората му по време на кастингите за „Война на думи" с това, че е завършила висше образование със специалност Предучилищна педагогика. Ирена има дете, което родила на 22 години, но не живее с баща му, защото по думите й "бил лош човек".

На който му върви в любовта, не му върви в работата и палавият Константин е потвърждение на това. Тези дни стана ясно, че фолкпевецът е на път да се раздели с оборотната си дискотека в Студентски град.

Държавата в лицето на "Студентски столове и общежития" твърди, че апетитният имот от над 1000 кв. метра е нейна собственост и иска да си я върне. "Дочувам разни неща, но съм в заварено положение и съм само наемател. Дано всичко да е точно и да не бъдем ние излъганите. Искрено се моля двете страни, които спорят, да си изгладят отношенията и да не съм си дал парите напразно", коментира Константин. По случая текат проверки в прокуратурата и ГДБОП.