Бременната Джесика Симпсън, заснета на корицата на сп. "Ел",възмути клиентите на магазин за хранителни стоки в САЩ, съобщи Асошиейтед прес. На фотографията, която е на корицата на априлския брой на изданието, Симпсън е закрила с една ръка гърдите си, а другата е поставена около голия й корем.

Купувачите в "Сейфуей" са настояли управата на магазина да махне списанието с откровената снимка. Говорителката на магазина в Туксон е казала за в. "Дейли стар", че оплакванията били толкова много, че се наложило да сложат картона, за да прикрият голите части от тялото на Симпсън.

В същото време Ел Макферсън се съблече за първата си фотосесия по бикини от 6 години, вдъхновена от снимките на Симпсън, съобщи Контактмюзик. 47-годишната Макферсън, която е майка на две деца и някога бе наричана Тялото заради фигурата си на супермодел, позира за сп. "Пийпъл".

Тя призна, че колежката й Джесика Симпсън, която е бременна с първото си дете от годеника си Ерик Джонсън, изглежда страхотно. „Джесика изглежда великолепно, заяви Макферсън пред в. "Ю Ес Ей тудей", обсъждайки голата й снимка на корицата на сп. "Ел", пише БТА.

На снимката се вижда красива бременна жена. Това е своеобразно честване на майчинството." Бременната певица Джесика Симпсън, която се изявява и като моден дизайнер, и годеникът й, играчът по американски футболЕрик Джонсън, очакват момиченце.

Джесика Симпсън, сестра на Ашли Симпсън, планира да създаде собствена линия дрехи за бременни жени, въпреки че покрай предстоящото най-вълнуващо събитие в живота й сезатруднява да измисли нещо оригинално.