Мумия, проядена от червеи, бе открита във врачанско лозе при язовир „Дъбника", твърди „Конкурент". Според негов източник имотът е собственост на чичото на солиста от „Шоуто на Слави" Борис Солтарийски.

Лозето не било посещавано близо половин година. Стопанинът дошъл в събота, но се заел с работа около двора и лозите навън и не влизал в къщата. Натъкнал се на потресаващата гледка в неделя сутринта, когато пак се върнал заради кърската работа.

Щом отключил входната врата, го лъхнала неприятна миризма, а потресаващата гледка на разложения труп, го стъписала от леглото. Съседите наоколо също останали потресени и изненадани от случая, а мълвата бързо се разнесла в цялата вилна зона, потърпевша от чести обири.

Вчера от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Враца коментираха, че все още е рано да бъде съобщена официална информация около мистериозния случай.

Не успяхме да открием и чичото на Борис Солтарийски, който много рядко посещавал имота. Екипът ни свари къщата заключена, а един от прозорците беше отворен, пише БЛИЦ. Никой от съседите наоколо не си спомни да е виждал преди време човек да посещава мястото.

Предположенията са, че най-вероятно откритият труп е на бездомник, който е намерил убежище в необитаемата сграда. Според съседните собственици на лозя, къщата запустяла още преди десетина години, когато бабата и дядото на Борис Солтарийски починали.