Алисия и Борис Солтарийски се събраха, за да поднесат на феновете си нещо новаторско – видеоклип в един кадър. „В кого да се влюбя” е заглавието на песента, снимана като one shot видео. 


При този тип клипове няма никакъв монтаж – всичко се снима наведнъж без прекъсване. Не се записват отделни кадри, които после се навързват, а всичко тече в реално време и цялото действие трябва да бъде с продължителността на самата песен.


„Репетирахме часове наред преди да започнем реално да снимаме, но мисля, че се справихме добре. Борис се оказа герой, защото дойде без никакъв глас и в края на снимачния ден вече беше много болен, но издържа стоически“, коментира звездата на „Ара мюзик“.


„Изглежда лесно, но всъщност е доста трудно”, допълват изпълнителите. „Екипът няма право на грешка, като буквално за три минути се случва преобличане на три тоалета, смяна на прически и грим”, разказват те.


Режисьор на лентата е Мартин Макариев, който режисира и хитовия сериал на БНТ -  „Под прикритие”. Идеята за дуета се ражда спонтанно.  


„В кого да се влюбя“ има въздействаща мелодия, композирана от Николай Пашев. Не по-малко силният текст е написан от Росен Димитров:


В кого да се влюбя


вместо в тебе – кажи?


Всяка прилика с друга


невъзможно звучи.


Утре няма да дойдеш,


нито аз ще звъня,


просто двама свободни


до последния дъх ще се помнят.


Специално участие в този изключително любовен дует с импровизации взема и Сашо Роман. Сценарият представя работното ежедневие на Алисия и Борис: тя като певица, той като актьор. Тя снима фотосесия и записва песен, а той снима филм, но накрая се оказва, че я е наблюдавал доста внимателно.


Стайлингът на певицата отново е нейно дело, като специални благодарности тя отправя към модния бранд MDL. Перфектният грим пък е на Цецо Андреев, а прическите са на Ивайло Колев.