ЮНОШИТЕ УВЕРЕНО КЪМ ФИНАЛИТЕ
Юношите старша възраст на ВК"Етрополе" постигнаха девета поредна победа в груповата фаза на държавното първенство за тази възраст. Това беше и последния мач на момчетата, като след тази победа станаха начело в пета група.
Мачът беше много по-важен за гостите от Раковски-Севлиево, като при победа можеха да се класират трети в групата и да добият право да участват на квалификации. Етрополци не позволиха да се стигне до изненади и се поздравиха с класическото 3:0 - в отделните части на 20, 23, 14.
Добър мач за всички момчета, великолепна игра в защита на либерата на отбора и най-вече на посрещача Ваньо Василев. Отлични прояви в нападение за капитана Мирослав Георгиев и младата надежда на тима Слави Петров.
 Искам да използвам случая да благодаря на хората, без които тези успехи биха били немислими, а именно кмета на Община Етрополе инж. Б.Георгиев за финансовата подкрепа която ни е оказвана през цялото време и на госпожа Росица Христова за моралната подкрепа от нейна страна.
Преди години, когато отбора прохождаше и се намираше в дъното на класиранията, тя бе човекът, който вярваше в нас, вдъхваше кураж на момчетата, беше до нас и в победи и загуби и те успяха. Още веднъж Ви БЛАГОДАРИМ от сърце.

МОМИЧЕТАТА ДО 13 г. ОТИВАТ НА ФИНАЛИ
Колкото и да е неочаквано, но пък напълно заслужено момичетата до 13 г. се класираха за финалите на държавното първенство за тази възрастова група.
Етрополки участваха на между областното първенство на регион "Струма" в град Кюстендил на 24 и 25.03.2012 г. Въпреки, че не ни слагаха в сметките, водени от своята треньорка Ралица Ботева, момичетата победиха по безапелационен начин всички свой противници и заеха първото място.
Така, заедно с отбора на Пирин-Разлог, добиха правото за участие на държавния турнир между дванадесетте най-добри отбора от страната.
В предварителната група момичетата от Етрополе победиха отбора на Струмска слава с 2:0. След това в най-оспорваната и решителна среща успяха да сломят съпротивата на домакините и да ги победят с 2:1.
 В спор за първото място момичетата на Ботева победиха Пирин и добиха право да играят на Държавните финали.
Крайно класиране: 1.Етрополе, 2.Пирин, 3.Велбъжд, 4.Миньор, 5.Струмска слава, 6.Самоков, 7.Пирдоп
Текст и снимки: Васил Василев